Salutació de l'Alcaldessa

Us dono la benvinguda al web de l’Ajuntament d’Orpí, esperant que us sigui una eina útil per tal de trobar tota la informació i serveis que ofereix el nostre municipi.

Orpí, és un poble petit, amb un gran patrimoni natural i paisatgístic, que des d’aquest Ajuntament volem preservar, potenciar i donar a conèixer, per aquest motiu us convidem a descobrir-lo, a través d’aquest mitjà.

Aquesta web, pretén obrir les portes de l’ajuntament a la ciutadania tot creant una eina participativa i dinàmica, facilitant tota la informació de l’activitat municipal, exposant els plens municipals que s’hi desenvolupen, i es pretén, que en un futur, si puguin realitzar tràmits burocràtics via web.

Es convida a participar a la web, les diferents entitats del poble ,que en vulguin formar part, exposant les seves inquietuds i activitats que vulguin realitzar, ha de ser una via de comunicació i participació de tota la gent del nostre poble. És prioritat d’aquest govern recuperar i fomentar la participació ciutadana.

Us convidem a navegar pel nostre web i que descobriu el nostre poble: Orpí.

Imma Palet i Rubió.

L’Alcaldessa d’Orpí.

Darrera actualització: 12.08.2020 | 11:52
Darrera actualització: 12.08.2020 | 11:52