Notícies

 • . Per un Orpí més net i cívic 17/09/2023

  Campanya de sensibilització al nostre municipi!

  Tu ets el protagonista i per això et recordem que pel benestar de tothom cal portar el gos lligat,

  vigilar que no arribi a les carreteres i recollir sempre els seus excrements.

  Per tu, per tots, per Orpí.

 • . Benvingudes i benvinguts a la Festa Major d'Orpí 2023 17/09/2023

  Ja la tenim aquí! La nostra festa, la FESTA MAJOR!

  Compartirem per instagram i pel grup de comunicació de l'ajuntament el programa!

  Aquí us en deixem el cartell!

 • . Allà on viuen els monstres 13/08/2023

  Dijous 7 de setembre a les 5 de la tarda a la sala polivalent:

  Aquesta sessió de narració oral sobre el conte de Maurice Sendak, Allà on viuen els monstres. En Max fa trapelleries que la seva mare s'enfada molt i l'envia a l'habitació sense sopar. Des d'allà, el nen empren un viatge simbòlic fins a un lloc fantàstic, allà on viuen els monstres.

 • . Serveis Socials 13/08/2023

  El Sistema català de serveis socials constitueix el conjunt de recursos, prestacions, activitats, programes, objectes i equipaments destinats a l'atenció social de la població. Està integrat pels serveis socials de titularitat pública i privada de l'Administració de la Generalitat, de les entitats locals i d'altres administracions. Tots aquests serveis configuren la Xarxa de Serveis Socials d'Atenció Pública.

  Són prestacions del Sistema públic de serveis socials les actuacions, les intervencions tècniques, els programes, els projectes, els mitjans i les ajudes econòmiques i tecnològiques que s'ofereixen a les persones.

 • . La comunitat virtual de l'Ajuntament 12/08/2023

  Vols rebre tots els continguts i informacions de l'ajuntament?
  Doncs recorda que ens pots seguir a @ajorpi (Instagram), en aquesta mateixa web, o bé rebre les comunicacions importants al watssApp realitzant les següents accions:

  1. Afegiu el següent número a la vostra llista de contactes: 607900275.
  2. Entreu al següent enllaç: https://wa.me/message/B3DSC6RFONLVC1
  3. Envieu un watssAp amb la paraula Alta seguida del vostre nom i cognom.
  4. Per abandonar el grup només caldrà que enviïs la paraula baixa.

 • Mr.Màgic Plom, un soldat màgic 25/07/2023

  Un espectacle ple de màgia, divertit i sobretot refrescant: DIJOUS 27 DE JULIOL A LES 17:30 A LA SALA POLIVALENT. 

  Plom, un soldat màgic, viatja arreu del món amb la seva màgia! Carregat d'humor i fent el trapella. Farà jocs de màgia impossibles.

   

 • Equip de Govern Constitució del nou consistori 25/07/2023

  Un cop realitzat el Ple extraordinari per aprovar el Cartipàs Municipal pel mandat 2023-2027, l’ajuntament s'organitzarà de la següent forma:

  Alcaldessa:

  Imma Palet i Rubió

  Primer tinent d’alcalde i regidor de Benestar social, cultura, esports i comunicació:

  Josep Llopart i Selle

  Regidoria de Via pública i seguretat:

  Àlex Urgell i Soteras

  Regidoria de Promoció econòmica i turisme:

  Jordi Reixachs i Rovira

  Regidoria de Medi ambient, acció climàtica i territori:

  Pere Aloy i Noguera


   

 • . No siguis l'últim a assabentar-te del dia a dia!! 14/07/2023

  Encara no ens segueixes? 

  No oblideu que ens trobareu de forma activa a les xarxes socials, també a Instagram! Hi podreu trobar informacions, recordatoris, novetats, l'agenda cultural, com també tot allò que afecti al nostre municipi. @ajuntament d'Orpí

 • Parada Bibliobús Parada Bibliobús 17/04/2023

  A partir d´aquest dijous 20 d´abril s´oferirà quinzenalment el servei de Bibliobús al municipi, en horari de 17:00h - 18:00h.

   

 • Projecte Veus Projecte Veus 29/03/2023

  Veïnes i veïns d´Orpí, 

  Aquesta tardor els pobles de la Vall de la Riera de Carme participen a Projecte Veus, una iniciativa que recull les vostres veus parlant de les històries i anècdotes de com es vivia al segle XX al nostre territori.

   

 • Retall de la portada Revista Aqüífer nº 2 28/03/2023

  Consulteu la revista Aqüífer

 • 2a edició del RutaTast del Parc Agrari de la Conca d´Odena Arriba la 2a edició del RutaTast del Parc Agrari de la Conca d´Òdena 20/03/2023

  Després de l’èxit de la primera edició, torna el RutaTast del PACO (Parc Agrari de la Conca d’Òdena), que tindrà lloc el diumenge 16 d’abril amb sortida a Santa Càndia (Orpí) i arribada a La Torre de Claramunt. Es tracta d’una caminada gastronòmica de descoberta del territori organitzada pel Parc Agrari de la Conca d’Òdena i amb el suport del Consell Comarcal de l’Anoia.

  El RutaTast consisteix en una caminada de 14 km apta per a totes les edats i inclou 10 parades on els participants podran degustar 13 productes del Parc Agrari de la Conca d'Òdena en format de tapes delicioses, així com vins i cerveses locals. Algunes d'aquestes parades es troben en les mateixes explotacions agràries, i els visitants podran explorar-les si ho desitgen.

   

  La ruta començarà a Santa Càndia -Orpí- i acabarà a La Torre de Claramunt. La sortida es farà en petits grups entre les 8 i les 9:30h, i els participants podran triar l'hora d'inici en el moment de la inscripció a través del web www.parcagrarico.cat. El retorn al punt de partida serà amb un autobús gratuït, que estarà en servei ininterrompudament entre les 13 i les 15.30h. El preu d'inscripció per adults és de 15 euros, i per als nens menors de 10 anys és de 8 euros.

  Els participants tindran l'oportunitat de degustar una àmplia varietat de productes de la zona, com ara els vins, cerveses i altres licors del Celler Mestís, la vedella de l'Albera de Casa Nostra, els ous ecològics d'Ous d'OR-PÍ, la fruita assecada de Cal Pixallits, l'oli d'oliva de La Solana de Coll-Bas, les hamburgueses de l'Estable 4 vents, els vins tranquils i escumosos del Celler Anna Rosell, els productes elaborats amb plantes silvestres del Col·lectiu Eixarcolant, unes torrades de Santa Teresa elaborades amb la llet i els ous de l'Associació Aliment Humà, els formatges de cabra de la Formatgeria Flor d'Ametller, els olis d'oliva aromàtics del molí de Can Gibert, els gelats artesanals d'Ecomercaderet i els vins del Celler Pla de Morei.

  La iniciativa és una gran oportunitat per a descobrir les delícies gastronòmiques del Parc Agrari de la Conca d'Òdena. Les persones interessades poden inscriure’s a través del web www.parcagrarico.cat i reservar la seva plaça per a aquesta passejada única en família o amb amics.

 • SOAF ( Servei d´Orientació i Atenció a famílies) 06/03/2023

   

  Des de la Unitat d’Igualtat i Famílies del Departament de Benestar Social i Atenció a la Ciutadania del Consell Comarcal Anoia, es  presenta el servei SOAF ANOIA (Servei d’Orientació i Atenció a Famílies) que s´està desplegant des del Consell Comarcal de l'Anoia.

  El SOAF ANOIA és un servei públic i gratuït dirigit a totes les famílies de la comarca excepte les residents en municipis majors de 20.000 habitants, ja que aquests compten amb serveis propis.  

  La seva missió és la d’acompanyar a les famílies, al llarg del seu cicle vital, davant les dificultats en què puguin trobar-se amb els seus fills i filles o d’altres membres del sistema familiar. 

  Les famílies poden sol·licitar el servei de manera voluntària a l’adreça electrònica: soaf@anoia.cat, per WhatsApp 627.240.126 o trucant al telèfon del Consell Comarcal Anoia 938051585 (Ext.1).  És indispensable sol·licitar cita prèvia. 

  L’horari del SOAF ANOIA és: dilluns i dimecres (9:00h a 13:00h i de 15:00h a 19:00h) i els divendres ( 8:00h a 15:00h). El servei s’ubica a les instal·lacions del Consell Comarcal Anoia (Plaça Sant Miquel, 5). No obstant, si s’escau, ofereix itinerància pels diferents municipis de la comarca. 

  L’equip està format per una psicòloga (Verònica Amezcua), una orientadora familiar (Judit Mateu) i una coordinadora (Carme Vilarmau). 

  Us facilitem l’enllaç a la web del consell, on podreu trobar més informació: https://www.anoia.cat/departaments/benestar-social/serveis-socials-especialitzats/unitat-digualtat-i-families/acompanyament-families/ 

 • Dijous llarder Dijous llarder 15/02/2023

  Aquest dijous dia 16 de febrer és dijous gras o dijous llarder, i com ja és tradició, a Orpí, ens trobarem per celebrar-ho a la Sala Polivalent. Serà a les 19:00h, cal portar entrepà i l´Ajuntament convida a coca i cava.

 • Informació obres recents 17/01/2023

  A les acaballes de 2022 va finalitzar l´obra " Projecte d´arranjament i millora del camí de Santa Càndia". L´import de l´actuació va ser de 36.263,70€, l´empresa adjudicatària va ser Pabasa Euroasfalt,S.A. Finançada per la Diputació en el marc del programa sectorial per la millora de camins municipals 2022-2023, en el marc del Pla de concertació de la xarxa de governs locals 2020-2023. L´import de la ajut va ser de 34.978,12€.

  També es substitueix tot l´enllumenat per llums led, als nuclis d´Escudines i Can Bou, una millora que permetrà l´estalvi energètic. Queda pendent el canvi a la resta de nuclis i masies que es realitzarà en breu. L´import subvencionat és de 10.564,19€, la factura ha ascendit a 18.121,90€, la diferencia de 7.557,71€ correspon a l´import subvencionat pel "Programa específic de resiliència local".

   

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49