Resultats del Taller participatiu d’escenaris de futur del Pla Estratègic de desenvolupament de la vall de riera de Carme

Dimecres, 10 de novembre de 2021 a les 15:30

El passat dissabte 6 de novembre es va dur a terme el Taller participatiu d’escenaris de futur del Pla Estratègic de desenvolupament de la vall de riera de Carme en què hi van prendre part una cinquantena de veïns i veïnes dels 3 municipis: Carme, Orpí i Santa Maria de Miralles.

Pla Estratègic de desenvolupament de la vall de riera de Carme

Resultats del Taller participatiu d’escenaris de futur

Quin futur volem pels pobles de la vall de la riera de Carme? Carme, Orpí i Santa Maria de Miralles

El Taller participatiu del Pla Estratègic es va dividir en dues parts. Una primera part on es van plantejar els escenaris de futur i una segona part de proposta d’accions.

Així, en la primera part del taller, es van plantejar dos escenaris: un de no actuació i un escenari desitjat. I, dues preguntes: Com seran els nostres pobles d’aquí a 10 anys si no fem res? Com ens agradaria que fossin els nostres pobles d’aquí a 10 anys?

En la segona part, en les propostes d’acció, es va fer la següent qüestió als assistents al taller: Quines actuacions consideres que són bàsiques a fer al teu poble per aconseguir l’escenari desitjat d’aquí a 10 anys?

Les propostes d’acció aportades pels diferents grups participants en el taller es van agrupar en 8 grans àrees: entorn/recursos naturals en context de canvi climàtic, energia renovable i sobirania energètica, administració pública local / governança comunitària, habitatge i urbanisme, infraestructures i serveis de comunicacions, model d’economia local, comunitària i sostenible, jovent i serveis a les persones.

Adjunt trobaràs el document complet on es recullen els Resultats del Taller participatiu d’escenaris de futur del Pla Estratègic de desenvolupament de la vall de riera de Carme.

Pots fer-nos arribar les teves propostes i idees enviant un correu a pladelavall@gmail.com, o per whatsapp al 609 339 724696 103 559.

Darrera actualització: 10.11.2021 | 16:01