TORNA LA FIRA DE LES BRESQUES

Dimarts, 26 d'abril de 2022 a les 00:00

El passat diumenge 24 d´abril va tenir lloc la V Fira de les Bresques al nucli de Santa Càndia a Orpí; una nova edició molt esperada després de dos anys de pandèmia.

El temps ho va permetre i, ja des de bon matí, es varen instal·lar les diferents parades de productes relacionats amb la mel, i es varen realitzar els diferents tallers d´estampació de samarretes, caixes niu, ornitologia, taller de ceràmica i showcooking de mel.

A les 12h va tenir lloc la missa a l'Església de Santa Càndia amenitzada amb els cants dels Amics de la Parròquia de Carme. En sortir d´ofici es van poder ballar sardanes amb la Cobla Jove de Berga, i a quarts de tres es va servir una paella per quasi tres-centes persones que es varen quedar a dinar a l'esplanada dels ametllers; a càrrec del Dani del Fornet Vermell.

Tot plegat, una jornada per retrobar-se després de molt de temps i gaudir amb familiars i amics d´un espai natural molt emblemàtic del municipi.

Agrair a tothom qui ha col·laborat, i en especial al Josep Pons, el director de la fira, ja que sense ell no hauria estat possible poder portar a terme una nova edició de la fira.

Darrera actualització: 26.04.2022 | 17:08

Imatges